Voor het lekkers in onze ontbijtdozen gingen de Grietsers zoveel mogelijk op zoek naar lokale en ecologische leveranciers.

De confituur werd in Hombeek gemaakt van Hombeekse frambozen van Mechels Kleinfruit van boer Stijn Wachters.

Mechels kleinfruit (@stijnwachters)

De yoghurt werd gemaakt met melk, vers van de koe in Hoeve Ten Bossche, ook bekend als “Majella”.

Hoeve ten Bossche

Onze sapjes van Hombeekse oogst werden vers geperst en gebotteld en zijn dan ook op hun best wanneer je ze meteen nuttigt. Ze blijven nog drie dagen goed in de koelkast.

Mobiele fruitpers | De eerste mobiele fruitpers in België

De grietserskoek is ons eigen recept, geniet ervan!

De dozen van gerecycleerd en biologisch afbreekbaar materiaal komen van Biopack.

Biopack | Verpakkingen, disposables & zakken | biopack

Voor het lekkers op je broodje vonden wij onze keuze bij Delicatessen Verhasselt in Hombeek en Proxy Delhaize Leest.

Delicatessen Verhasselt

Proxy Delhaize Leest

Voor de heerlijke broodjes, sandwiches en koffiekoeken gingen we bij warme bakkers Carl en Mark Deckers langs.

Bakkerij Carl

Patisserie Mark