DE GRIETSERS

De Grietsers… de meesten onder jullie kennen ons al enkele jaren. In 2018 namen we voor de eerste keer deel aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Nu, vijf jaar later, fietsen we niet alleen meer voor Griet maar voor alle mensen die kanker op hun pad tegenkwamen en tegenkomen. In Vlaanderen krijgt een op vier vrouwen voor hun 75ste het verdict, bij mannen is dat een op drie. Voor die mensen – misschien voor jou – willen wij mee een verschil maken. Door mee te fietsen met ‘de 1000 km’ en mee te lopen met ‘de 100 km’ engageren wij ons om €27.000 in te zamelen voor Kom op tegen Kanker: zo helpen wij samen een kwart miljoen mensen die leven met kanker.

Hoe kan jij helpen?

★ Kom voor onze twee loopteams supporteren op zondag 17 maart in Halle op de 100 km Run tegen Kanker: per team lopen vier Grietsers respectievelijk 40, 30, 20 en 10 km.

★ Kom onze vier fietsploegen aanmoedigen tijdens het Hemelvaartweekend op de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Vier dagen na elkaar vertrekken pelotons vanop de Grote Markt in ons eigen Mechelen om mooie fietslussen van 250 km af te leggen doorheen de Vlaamse provincies. Noteer alvast 9 t.e.m. 12 mei 2024 in jullie agenda!

★ Steun (een van) onze acties en verwen jezelf of je dierbaren met onze voortreffelijke champagne of/en een heerlijk Sinterklaasontbijt op zondag 3 december: zet je schrap voor een Hombeekse primeur! We gaan lokaal en duurzaam!

★ Doe een gift aan ons fiets- of loopteam. Vanaf €40 is zo’n gift fiscaal aftrekbaar.

Wij danken jullie alvast voor de steun!

De Grietsers