VOOR GRIET

Kanker… Een woord dat we allemaal kennen… een woord dat ons allemaal doet beseffen hoe waardevol gezondheid is.

Allemaal kennen we wel iemand die getroffen werd door deze ziekte en er is niemand die we deze strijd toewensen. Maar kanker maakt geen onderscheid en komt altijd ongevraagd.

Griet Verbergt uit Hombeek overleed in 2017 aan de gevolgen van borstkanker. Ze werd 48 jaar. Als eerbetoon richtten we met haar naaste vrienden “De Grietsers” op en fietsen we in 2023 voor de zesde keer mee met de “1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker”, een vierdaags fietsevenement waarbij we trachten zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kom op tegen kanker. Geld dat broodnodig is voor kankeronderzoek én ondersteuning van mensen die met de ziekte geconfronteerd worden.

Tijdens volgende editie komen we met vijf fietsteams aan de start en fietsen we voor alle familieleden, vrienden, kennissen, collega’s en dorpsgenoten die met deze ziekte geconfronteerd worden. We engageren ons dan ook om een bedrag van 27 500 euro in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Mede door uw steun kunnen we het verschil maken en zo de overlevingskansen en levenskwaliteit van kankerpatiënten aanzienlijk verbeteren. Daarvoor smeren wij graag onze benen in.

Wilt u zich ook mee inzetten voor de strijd tegen kanker? Dan kan u ons op verschillende manieren steunen. We verwachten jullie, uiteraard, met velen tijdens het Hemelvaartweekend 2023 in Mechelen of in één van de middagsteden om ons aan te moedigen, maar jullie kunnen ons ook een financieel duwtje in de rug geven.

Op zondag 4 december 2022 leveren wij namelijk heerlijke sinterklaasontbijten en champagne aan huis en dit in de ruime omgeving van Hombeek en Mechelen.

Wij danken jullie alvast voor de steun

De Grietsers